Covid opatření pro stávající gastro podniky - Webinář pro sociální podnikatele

Zveme vás na webinář pro gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.
Datum konání akce
8. 3. 2021 (9:00 - 12:00)

PROGRAM:

  • Seminář je zaměřen na stávající restaurace, bistra a kavárny, provozující své podniky aktuálně v omezeném režimu „okénko“.
  • Probereme ekonomický krizový management, nástroje pro kontrolu nákladů, výpočet krizových obratových cílů a cash-flow.
  • Provedeme revizi všech nákladů, způsoby je eliminovat, také jak lépe obchodovat a komunikovat s odběrateli, včetně on-line nástrojů.
  • Obsahem bude i pohled na nové gastro trendy a změny strategie podniků jako reakce na covid změny v chování spotřebitelů.
  • Závěr semináře věnujeme způsobům, jak se připravit na plné znovuotevření, interně k zaměstnancům i externě směrem k hostům.

Lektor:

František Korál ... konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA. Díky dvacetileté praxi v oblasti gastro trhu restaurací, bary, hotely, velkoobchody a další podobné, má zkušenosti s přímou podporu gastro provozů, vedením projektů analyzující a podporující všechny oblasti v pohostinství a hotelnictví i zkušenosti s vlastním gastro provozem.

REGISTRACE ZDE

Kontaktní osoby na případné dotazy:
monika.sikulova1@mpsv.cz 

Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.

Převzato z portálu České sociální podnikání.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.