Seminář na téma gastro sociální podnikání

MPSV v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR připravilo další seminář, tentokrát opět na téma gastro sociální podnikání.
Datum konání akce
30. 5. 2022 (9:00 - 13:00)

Seminář je určen pro gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.

PROGRAM:

Zaměření na úspěšné vedení podniku, strukturu funkčních procesů. Revize podnikatelské strategie, určení a práce s cílovou skupinou spotřebitelů, pochopení jejich chování. Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR po covidu.
Rozbor ekonomického řízení gastro podniku, struktury nákladů, podstaty podpory ziskovosti. Funkční postupy k řízení a motivaci zaměstnanců, motivační programy, kompetence, náplně práce. Kontrolní mechanismy v řízení a vyhodnocení týmu. Marketingová strategie a dostupné nástroje.

LEKTOR:

František Korál - konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA (gastro provozy).

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.